jak poranne humory akcjonariuszy? sprawdzacie czy dziś rano będzie info? szkoda nerwów trzeba się cieszyć pięknym dniem, słońce świeci, ptaki śpiewają no i dzisiaj dzień wypłaty....., no przynajmniej u mnie dzisiaj płacą....
wczoraj za ostatnie 6 złoty w gotówce kupiłam dwa piwa.... puf udało się przeżyć.... jeśli pensja dotrze do 17.00 to chyba kupie jeszcze trochę na zamknięcie sesji, tylko co Orphee czy Cormay?
zastanawiałam się jaką średnią cenę zakupu mają fundusze, w Orphee jest tylko Querqus, który kupował za baaaaaardzo godziwą cenę, rozumiem że odzyskać zainwestowaną kasę będzie mu bardzo trudno, jedyna szansa to zmniejszyć cenę zakupu przy połączeniu obu spółek o czym jęczał głośno Łapa lub zdjąć Orphee z giełdy i sprzedać jakiemuś inwestorowi
inaczej wygląda sprawa w Cormay, jeśli tam fundusze będą brały udział w emisji, żeby sobie uśrednić cenę zakupu, to chyba tylko po to żeby sprzedać kiedyś akcje na giełdzie, kurcze mam trochę Cormay więc mogłam pójść na to walne, zobaczyć minę funduszy patrzących na Łapińskiego, bezcenne......... co ten facet im we wtorek powie