Prefa to jedna z nielicznych spółek która faktycznie robi wiecej niż przeciętny akcjonariusz wie, Miśku przestudiuj wszystkie komunikaty od rozchodzących sie jak świeże bułeczki obligacji na kupno nowych (dużych) działek w super lokalizacjach, poprzez realizacje dotychczasowych inwestycji i monetyzację już zakończonych, pieniądz w tej firmie śmiga z inwestycji na inwestycje, ponad to a to bardzo ważne mają fabrykę prefabrykatów dzięki czemu skracają czas inwestycji i pieniądze mogą po prostu szybciej pracować. Nie wiem jaki będzie kurs po nowej emisji, ale wiem że mikroskopijna ilość akcji czyli troche ponad 20 tys jest w mocnych rękach i rachej spodziewałbym się że ci co kupią akcje z wspomnianej emisji nie będą jej walić w rynek, poczekają zapewne na dużą emisje dla wszystkich celem której będzie parkiet główny. Ja osobiście już przestałem wyliczać ich kapitalizacje na podstawie ich inwestycji bo to wychodzą astronomiczne wielkości, dobieram i czekam.... a gościa o którym wspominasz znam z kilku spółek, ale sam czytam i liczę bo to moje a nie jego pieniądze....