Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,44 zł , zmiana od tamtej pory: 3,47%

Re: do odważny

Panie odważny odszedłeś z firmy,dostałeś odszkodowanie,to po co napinasz się na internecie,pracujesz to pracuj dalej.Nam tzn.całej firmie w Mietkowie odejście kilku osób dobrze zrobiło,po pierwsze atmosfera pracy jest lepsza,zostali ludzie którzy chcą pracować i pracują,a nie szukają śladów much na ścianie,napisałeś że 50 %załogi odeszło nie wiem co miałeś z matematyki ale na pewno przespałeś procenty.Nie dało się z wami pracować bo byliście pasożytniczą jednostką która żerowała na pracy innych tzn.ja nic nie muszę inni zrobią,otóż nie mój drogi "BĄBELKU" czasy komuny się skończyły i za leżenie nikt nie płaci.Nowy twój pracodawca jeszcze się na Tobie i takich jak ty przejedzie życie mnie nauczyło aby nie palić po sobie mostów,szkoda że jesteś taką żałosną,tchórzliwą osobą bez honoru,piszesz jak było ci źle,może napiszesz o tym jak załoga,kierownik,oraz firma pomogła Ci wtedy gdy byłeś w potrzebie,wielu ludzi jesteś winien wdzięczność i szacunek a ty obrabiasz za plecami tyłek w chamski sposób.Gdybyś odszedł z honorem nie pisałbym tego ale tobie i twoim ziomalom którzy z Tobą odeszli razem żal dupę ściska i nie macie honoru oraz ambicji,nigdy jej nie mieliście,gość dla przykładu który po 18 latach pracy cały czas jest wózkowym nie wykazuje chęci do uczenia się i podnoszenia swoich umiejętności dziwi się że nie dostaje podwyżki i cały czas obwinia kierownika i innych i robi nazłość tym którzy uczą się i mogą być pracownikami elastycznymi pracującymi na wielu stanowiskach taki gość jak twój wielki kumpel albo mentor bo tak wpatrzony jesteś w niego nie potrafił nawet taśmy reklamowej założyć a inny jak położył płytki w stołówce to trzeba było uważać by przy głośniejszej rozmowie nie odpadły,po prostu bezproduktywne istoty same odeszły prawo dżungli słabi odchodzą pozdrawiam.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LIBET 2,05% 1,49 2025-12-12 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.