I tu się z Tobą ryszardzie zgodzę w 100%. Trzeba być osłem aby doprowadzić do takiej straty.
Natomiast musisz również wiedzieć, że nie każdy jest ty tak znamienitym inwestorem giełdowym jak Ty. Gdybyś przejrzał całe wątki na tym jak i na forum podłogi to zauważył byś że wielu z tych którzy teraz nie wiedzą co zrobić i mają kłopot bo potracili po 90 i więcej procent uległo zwykłej manipulacji nieuczciwych insiderów, którzy tutaj wypisywali cuda o spółce aby pozbyć się akcji. A zachowania takie jak wypisywanie bzdur na prv o potędze tego gówna powinno być karalne.
Ja tu straty nie mam, na pewno nie jest ona taka z którą nie mógłbym się pogodzić i która by mnie bolała, ale strasznie mnie irytuje wyśmiewanie się z ludzi, którzy być może nie mają takiej wiedzy jak Ty, ale próbują się rozwijać i inwestują swoje pieniądze zamiast je trzymać w skarpecie czy banku. To fajna sprawa bo miło jak nam się społeczeństwo rozwija, tylko przykra nauczka dać się "wmanewrować" takim naganiaczom jak osławiony groceries.
Co do tych którzy piszą "Bartel wykopał Macenowicza i dobrze bo on teraz zadba o spółkę..." To się - i teraz ja o was napiszę - MATOŁY i BURAKI otrząśnijcie. Bartel tam zawsze grał pierwsze skrzypce (pod każdym wywiadem jest napisane "powiedział Wiceprezes Tomasz Bartel") i to tylko dzięki niemu macie tak uje...y kurs. Myślenie nie boli, tylko szkoda że w waszym przypadku powiedzenie "mądry Polak po szkodzie" sprawdza się w 100%