Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: DO MIETUNEK

Autor: mietunek [213.172.178.*], 2011-08-08 17:12
No dobrze - ale co zrobisz jak ktoś kupiłby ten pakiecik ? Chyba że godzisz się ze stratą lub kupiłeś jeszcze niżej.
Dla mnie dalsze spadki to też dobra wiadomość - znowu dokupię i cena wyjścia się obniży. Po dniu dzisiejszym jestem gotów wyjść po 1,20, wczoraj było to jeszcze 1,80 - ale uśredniłem.
Przy optymistycznym wariancie zysków, cena akcji zbliży się do rocznego zysku na jedną akcję.

mietunek
jak by ktos kupil to co z tego... jak bedzie taniej, mialem dosc duzy pakiet
czesc zredukowalem jeszcze na odpowiednim poziomie,
po czym kilka razy dobieralem na nizszych poziomach,
mylse ze przy poziomach ok 50 groszkow mozna powoli zbierac .....))
mietunek 1.80 srednia/1.20 o siet ty to masz cierpliwosc
a z taka to miliony zarabiac trzeba tylko gdzie ta hossa uciekla i czy wroci ...)))
ooojjjj i stany coraz bardziej czerwone, jutro bedzie taniej .....)

misio
ciagle placzesz ale przeciez nie masz asz tak duzej sredniej ....)))
ile tego masz 50 kilo czy wiecej ....?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PEPEES 1,90% 0,86 2026-05-15 12:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.