Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: do meśka

Widzę, że kolega logicznie i rzeczowo myśli. Zgadzam się z Tobą że doniesienie do prokuratury może nic nie dać, bo w tym kraju tak jest, że ręka rękę myje, a syndyk to przecież przedstawiciel wymiaru (nie)sprawiedliwości przeważnie z elementami kryminofilnymi w tym wymiarze dogadana. Jeżeli nawet by coś dało to za ile lat? Dużo lepiej będzie jak nowy zarząd mając dowody w postaci sytuacji zastanej w firmie przekazał babę prokuraturze. Wg mnie pewien wierzyciel, który już nie jest prawdopodobnie wierzycielem w porozumieniu z sędziną i syndykiem chcieli wyrwać ze spółki to co cenne, czyli SCORE, jedyny sposób wyłożenie jej, więc zaczęli to czynić. Śp. Studencki zaczął z nimi nierówną walkę, ale wg mnie wygrał, a to co robi ta baba to ostatnie podrygi- właśnie uciekła jej wielka kasa.
Jeszcze jedno- na miejscu wielu inwestorów, którzy dzisiaj spanikowali to nie darował bym jej tego i do prokuratora z babsztylem, w końcu oskubała Was z Waszych pieniędzy.
Pytanie dlaczego ja nie spanikowałam? Bo logika wskazuje na zupełnie coś innego niż napisał Parkiet, który jak słusznie zauważasz pisze często artykuły "sponsorowane" nie pisząc adnotacji, że są pisane dla kogoś. Pamiętam wielu znajomych, którzy inwestowali w papiery, które tak zachwalał Parkiet i wtopa następowała kilka razy częściej niż wynika to z rozkładu losowego ustalanego na podstawie rzutu monetą, czyli cos jest na rzeczy.
Pozdrawiam cierpliwych i logicznie myślących.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TECHMEX -21,58% 0,06 2011-03-11 01:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.