Dnia 2020-09-14 o godz. 18:06 ~Rado napisał(a):
> Inteliwise Ci polecam zamiast Quarticon. Pod wieloma względami lepsza inwestycja. Ta sama branźa.
Dziękuję. Kilka miesięcy temu przeanalizowałem dokładnie wszystkie spółki z tej branży i uznałem, że na moment mojej analizy to QON ma największe szanse na zwielokrotnienie swojej kapitalizacji. Nie będę rozwodził się w szczegółach, bo to nie jest wątek tej spółki.
Powiem tylko w skrócie, że chodzi o model wynagradzania prowizyjnego proporcjonalny do wygenerowania dodatkowej sprzedaży sklepów klienta oraz potwierdzenie skuteczności narzędzi AI:
linkoraz
link Dodatkowo ostatnio nowe umowy ze spółkami z WIG20 oraz coraz szybsza ekspansja za granicą (więcej na wątkach QON).
Na wyszukiwaniu Google dorobił się kokosów. QON robi to w mniejszej skali integrując się ze sklepami, a dzięki stosowaniu first-party cookies omija ograniczenia jakie ostatnio wprowadziły największe przeglądarki internetowe na third-party cookies. Google chce mieć monopol na wiedzę o internautach, bo to są olbrzymie pieniądze i utrudniając innym pozyskiwanie wiedzy... przy okazji pomaga QON, której narzędzia mogą działać w oparciu o first-party cookies.