Możesz się ze mnie śmiać (i inni też), ale tak jak napisałem jeszcze w lutym - tu kurs może zawędrować do złotówki. Nawet jeszcze w tym roku. Oczywiście nie twierdzę, że to będzie odpowiednia i zasłużona wycena spółki. Ale moda na giełdzie robi swoje,a tu Genesis zarówno za sprawą medycznej marihuany jak i tego, co można zrobić z bazą paliwową i patentem - może stać się modna. Ja sam - jako człowiek skromny - zadowolę się może 50 groszami. A może nie - zależy jak będzie szło.
A o 9-10 groszach piszę ja i parę innych osób, bo to jest - moim zdaniem - poziom, przy którym może się pojawić - nie wiem - kilkaset tysięcy , może milion akcji kupionych przez szczęsliwców po 3 - 5 groszy. I jak ktoś to przytuli, to potem może jeszcze kilkaset tysięcy albo milion akcji - i będzie 20 gr. Albo wyżej. Bo ci duzi akcjonariusze, w co wierzę mocno, na razie nie będą oddawać. Ani przy 20 gr, ani przy 50 (tyle to Calatrava lata temu płaciła za akcję)
A potem może być jeszcze szybciej. Oczywiście przy dopływie jakichś pozytywnych informacji ze spółki. Moim zdaniem szanse na takie dobre wieści są duże.