Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: do boba

Ja się nie obrażam, bez przesady to jest forum do wymiany poglądów nie lubię się kłócić więc dla utrzymania poziomu forum, dzięki czemu piszę bo na innych szkoda gadać nie będę dalej w takiej formie prowadził dyskusji, po prostu moim zdaniem mamy trochę inne techniki inwestycyjne inaczej na niektóre rzeczy patrzymy ja mogę być jak to nazwał wig20 totalnym optymistą a on dla równowagi pesymistą defetystą. Więc ja wojenny topór chowam
heh. Ważne że chyba nadal łączy nas to z wig20 że uważamy w dłuższej perspektywie duon za perspektywiczną spółkę z potencjałem wzrostu a że po drodze będziemy mieć inne spojrzenia na kurs taki urok giełdy mam nadzieję że po ostrzejszych komentarzach wig20 nie będzie miał wielkiego żalu do mnie bo ja nie mam żadnego. Czas na obowiązki więc zmykam z forum pozdrawiam

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DUON 0,26% 3,83 2016-04-04 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.