Dnia 2024-11-12 o godz. 14:18 ~xyz napisał(a):
> a tak z ciekawosci pg, bo kiedys pamietam, ze pisales tutaj cos o Texcie, domyslam sie, ze wyszedles, ale byc moze nadal sie spolka interesujesz, jak wedlug ciebie bedzie wygladac przyszlosc, bo kurs wyjatkowo nisko, a zapowiada sie na dalsze szybowanie dolara w gore
maiłam w okolicy 80 i wyrzuciłem koło 90 dyszkę zgarnąłem za 1 papiera ale na tym poprzestałem bo dla mnie ten paier nadaje si ę jedynie na odbicie a nie na jakąs zmianę trendu, chyba że coś wymyślą tj. zatrudnią alchemików o czym pisałem jak było w okolicach 120-140 łykać to trzeba było za 21-23 o czym też pisałem ( forum bankiera nie ginie ) parę lat temu dziś wlazłem w kgh, textem na dziś bym se odbytu nie zawracał , 60 jak się okazało nie było żadną okazją, zapewne odbije pytanie z jakiego poziomu czy więcej jak na 2 dni i do ilu i czy warto się męczyć i modły wznosić jak trend spadkowy jest jak ta lala i dotyczy to wielu spółek, bardziej bym szukał sp[ółek w trendzie wzrostowym korzystajacych szeroko na kpo i na korekcie np budimex , mirbud , niż padline typu text tykał ,