ciekawa zbieżność IPów:
Patrycja (anonim, -> 62.133.157. <-) Warszawa 1 rok temu
Jaka może być przyczyna braku orgazmu?
Witam,
Mam 24 lata. Od roku współżyje ze swoim pierwszym i jedynym partnerem seksualnym. Wcześniej miałam jednego chłopaka, który czasem masturbował mnie ręka, aczkolwiek nigdy nie skończyło sie to orgazem, jedynie przyjemnym uczuciem. Z obecnym partnerem współżyjemy od roku, stosujemy różne pozycje seksualne, zmieniamy szybkość penetracji, używamy nawet różnych prezerwatyw, jak np prążkowane, z wypustkami, z lubrykantem, natomiast cały czas nie mam orgazmu. Dodam, że nigdy w życiu nie miałam orgazmu, a mój obecny partner jest moim pierwszym partnerem seksualnym. Dodatkowo nie osiągam orgazmu ani łechtaczkowego ani pochwowego, ani podczas masturbacji ani podczas seksu. Jaka może być przyczyna braku orgazmu? Dodam, że jako dziecko leczylam sie na niedoczynność tarczycy, a to podobno ma jakiś związek. Teraz niby juz sie nie leczę, ale może odnowiła sie ta choroba. Zakupiłam nawet jod w tabletkach, aby dostarczyć tego pierwiastka do organizmu, aczkolwiek jak na razie nadal nie mam orgazmu. Nie wiem w czym tkwi problem. Gdzie udać sie z takim problemem? Ginekolog stwierdziła, że jeśli chodzi o anatomię to wszystko jest w porządku. Bardzo proszę o pomoc i porady.