Ostatni moj post bez akcji. Dlugo sie zastanawiałem czy wejść i kupić maly pakiet:) Ostatecznie zrezygnowałem. Dlaczego? Mam obawy, że po raporcie większej zmiany na kursie nie bedzie. Niestety latka covid bedzie do Blirta jeszcze dlugo przypieta, swiadomy akcjonariat juz dawno tu zapakowany, a ulica mysli ze po covidzie. Ulica sie myli, ale taki mamy klimat niestety. Widzialem co dzis dzialo sie na Biomas. Dla normalnego inwestora rzecz nie do pojęcia,ale dla ulicy, ktora umie przeczytać jedynie jedna pozycje w raporcie liczy się tkzw "kupowanie przyszlosci" :) czyli "lipnego info" , ale za to z przytupem i na topie :) Masakra, ale taki mamy tu klimat :)Mały pakiet moglby mi zostać tu na longa bo firma sie rozwija i liczby mi pasuja, ale raz sie tu już naciolem na sypniecie w rynek przez włodarzy:) Takie rzeczy zostają w glowie :)Udalo sie wyjsc z małym zyskiem, tylko dlatego ze kupiłem tanio na promocji. No cóż sam jestem ciekaw jak to będzie po raporcie :) Pewnie sie okaże do końca tygodnia czy podjolem dobra decyzje :) Zobaczymy:) Tym co maja akcje, szczególnie świadomym inwestorom, zycze jak najlepiej bo firma warta uwagi :) Jak kiedyś sie skusze jeszcze na te akcje to coś tu jeszcze naskrobie. Pozdro i powodzonka