Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,69 zł , zmiana od tamtej pory: -63,36%

Re: Dla ciekawskich

DC
Skoro znasz się na wózkach to o nich piszesz
Ja wiem tyle,że są i mnie to w zupełności wystarczy
W odróżnieniu od ciebie nikogo nie znam z tego zawodu.
Ja dla samego siebie zrobiłem inne kursy ale specjalistyczne,które trwały wiele miesięcy a nie 2 dni jak na wózek widłowy.
Gdy zmieniałem prawo jazdy na nowsze przy odbiorze pani była zdziwiona,że mam tyle uprawnień praw jazdy plus dodatkowe
W odróżnieniu od ciebie lubię poznawać nowe rzeczy,zawody to mnie rozwija
Dlatego potrafię zarobić na spółce na której 90% osób traci.
Postaraj się rozwinąć umysłowo,nie trać czasu na pierdoły typu ...pisanie na forum.
Człowieku szkoda czasu, zmień swoje hobby na coś co cię rozwinie intelektualnie

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.