Olo ale najpierw wpierasz mi że robię kółka a jak piszę że mam za dużo aby się w to bawić to piszesz że 1000szt. to dużo. Niejednoznaczny jesteś. Nie chciałem ciebie obrazić a chodziło mi że 1000szt. to mało jak robisz kółka - bo sam pomyśl 1-2% (minus podatek i prowizja) z 13000zł to mało. Kółek nie robię bo nie mam wolnej gotówki, nie mam czasu też bawić się w 1% małą kwotą, a dużą bym raczej wszedł robiąc kółka na ULT i CDR. Nie twierdzę, że kółka to zła strategia zarabiania. Może kiedyś mając więcej wolnych środków będę próbował. Dużo jest spekuły co piszę raz że super a na drugi dzień odwrotnie. Jak prześledzisz moje wpisy nie zmieniam "nastroju". Jak widzę, że spółka ma za słabe możliwości na zysk (głównie kalkukacja ryzyka i potencjalnego zysku) to piszę, że np. ja wychodzę, nie widzę tutaj szans i takie tam (pisałem tak na OML i JJB kiedy jeszcze rosły więc nie wyszedłem na czerwonym). Pisałem też o Movie, JJB i Farmie nie mając ich akcji i nie zamierzających ich kupić (brak kasy:P) więc staram się być jak najbardziej obiektywny w swoim subiektywiźmie.