Teraz to raczej czekam aż mi trawka urośnie by kosić i kółeczka pewnie pokrece na niektórych.. (PCCX, GNG,Innogy, Inteli,Soft, invest, InvEco ING)
Z Agro to mam KSG, kupuje do 1,50, jak wyjda z fixa to może byc fajnie na jesieni.
Na dłużej to kupuje Apis, FIV, coś tam mpay mam, Merlinka tez kupuje na dołkach- trochę ryzyko bo niewiadomo co to za inwestor ale..) może sprzedaż ruszy z kopyta i asortyment coś rozwiną... Kupę kasy w to teraz włożono, Za 31 mln nową niezłą spółke można sklecić ;))) nie jedną nawet, więc coś tu musi być na rzeczy.
Na któtko to Aiton obserwuję bo może coś jeszcze się będzie działo, Też VCP miałam i się czaje co dalej, taka spekuła.. z przychodami :), Myślę że to w Szwagra stylu spółeczka, ale nie wiem czy ma bo się nie chwalił. Więc teraz tak sobie patrze na VPC i zobaczę.
Poza tym spekułki na P24,Bras, United, Govena,-To tak z przeczucia.
A jeszcze taka na "zobaczymy"- bo mi się podoba MDN sobie kupuję (Może będą elektrownie robić słoneczną?)- ale tam praktycznie ruchu nie ma, więc to hobbystycznie bardziej :) No i Tiga i BTCS oczywiście
Więc revelacji jakichś nie posiadam. Raczej myślę by trochę poredukować się z końcem wakacji, zaraz po sianokosach :))