oh oh nijaki ja mam akcje Dębicy po 24-31 zł w 80% już chyba 14 lat jak nie więcej i dla mnie to jest bez znaczenia czy akcje te kosztują 62 cz 160 zł.dywidenda już mi dawno zwróciła tą kasę, akcje w tej chwili to mam już za darmo
Wyjście z tych akcji dopiero w chodzi w rachubę jak dostanę cynk ,że nadchodzi era latania na skrzydłach a kończy się era jeżdżenia samochodami haha jeśli to rozumiesz to więcej ci nie będę tłumaczył.
A teraz nijaki powiem Ci tak ,ze jak wytrzymasz to będziesz Panem swego losu i już nigdy w życiu nie będziesz się bał Państwa policyjnego, żadna opcja zakamuflowana już Ci w głowie nie zamiesza haha. A jeśli nie wytrzymasz to wiesz jaka będzie między nami różnica, że Ty będziesz chodził po śmietnikach a ja nie i będą Cię opcje zakamuflowane strzygli po ciemku haha ba mało tego powiem więcej będziesz pokazywany na wszystkich stacjach telewizyjnych na całym świecie jak się wałęsasz po śmietniku, nie życzę Ci tego chcę żebyś był prawym facetem.
Nigdzie w świecie nie ma tak żeby jakaś opcja zakamuflowana rządziła krajem,niestety tylko jest to w naszym kraju np. wszyscy nasi sąsiedzi gdzie zamieszkuje bardzo duża ilość Polaków np w Niemczech jest tam nas 2mil. czy mamy wpływ tam na gospodarkę i ustawy żadne dalej Litwa Białoruś tam ustawy o szkolnictwie wyższym dyskryminują mniejszość narodową itd.