Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Dębica - sie coś dzieje.

ohoh to nie jest żaden przykład tacy ludzie tez są potrzebni.
Wiem doskonale na jakiej zasadzie mafia działa tam kazda sekunda jest bardzo starannie wykorzystana mają czas do jesieni więc nie muszą się spieszyć.
Nie ma tak za błędy własne trzeba płacic to jest rynek on niema litości dla biednego czy bogatego.
Wszystko zmierza do połączenia obu firm a kropke nad i postawi Sąd jak nie I instancji 16 czerwca to zrobi to Sąd II instancji jest jeszcze pół roku i kazdy musi to wykorzystać do maksimum
Wystarczy tylko prześledzić internet i TV co się dzieje na dużych inwestycjach krajowych typu autostrady czy stadiony jakie idą przekręty na żywca nikt już się nie kryje tylko ciągnie do siebie ile się da bo czasu jest bardzo mało.
Firma Dębica to jest kropla w morzu nikt takimi przekrętami nie będzie się zajmował szkodliwość jest znikoma i niska nawet Sąd to olewa.
Jak PO i PSL zrobią wspólną listę do wyborów to jeszcze będziemy czekać na sprawiedliwość kolejne 4 lat.
Dobrze ,ze zrobiłem rezerwy finansowe dzięki Balcerowiczowi bo mnie nauczył oszczędzać i jak wydawać pieniądze mogę jeszcze poczekać następne 4 lata bo jestem na to przygotowany

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
DEBICA 0,00% 85,00 2026-02-20 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.