Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,87 zł , zmiana od tamtej pory: -65,12%

Re: DC brawo udało ci się

Ale możesz sądzić co chcesz. Co sobie igralem to moja sprawa. Dla mnie ok, tyle ile zakładałem. Nie tysiac ale tak, w tysiącach. I co? Jaki masz z tym problem? Nie lepiej liczyć swoje niż czyjeś? I nie pierwszy raz tu zrobiłem szybkie kółko na plus. Raz na zero. A o spółce mam swoje zdanie I mogę he mieć a ty póki nie pokażesz palcem na mapie fabryki która produkuje coś co też pokażesz mógłbyś się wstrzymać że swoim wychwalaniem. Czemu ano bo kolejny raz możesz się ośmieszyć. Wyciągnę ci te twoje dzisiejsze posty za dwa tygodnie. Swoją drogą dziwne ze taki krezus jak ty wznieca się 25% nie pierwszy raz a w razie spadku chowa się i udaje jak Saule że nie było tematu. Ja z giełda nie wiąże żadnych nadziei w odróżnieniu od ciebie. Zarabiam sobie swoim zajęciem więc gram za tyle ile chce. Zaraz powitasz na forum nowych i będziesz im te swoje kity mógł nawijać bez troski że cię nazwa ....

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.