Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,50 zł , zmiana od tamtej pory: -64,00%

Re: Data Premiery Clash 2

Dnia 2021-12-15 o godz. 21:46 ~Franek napisał(a):
> Pisz za siebie. Prace trwaja, okreslili sie dokladnie co do dnia z premiera, Elizabeth zdobywa nagrody na cosplay jako Elena ale jesli chcesz sie wysypac to zachecam, juz kombinuje kase na koszyczki.

Nie rozumiem co w wypowiedzi rozpoczynającej się od "Jestem przekonany..." zasugerowało ci, że piszę w imieniu innych osób*. Nie rozumiem również końcowego fragmentu twojej wiadomości. Niewiele obchodzi mnie w co inwestujesz swoje pieniądze. Moja wypowiedź dotyczyła braku jakichkolwiek informacji o postępie prac na grą. Wyraziłem wątpliwości, że gra wyjdzie w planowanym czasie.
Spółka ma też ciekawe podejście do promocji. "Wyhajpowała" grę wcześnie i pozwoliła, żeby to zainteresowanie wygasło. O tej grze się nie mówi nigdzie. Nawet jak ktoś zapyta o gameplay czy cokolwiek innego to jest - mówiąc delikatnie - zbywany. W mojej opinii jest tylko jeden powód dla którego spółka nie pokazuje postępów - bo ich nie ma. Także ja nie wiem nad czym te "prace trwają", ale domyślam się, że nie nad clashem.
Co do Elizabeth. No zrobiła kostium. No podobnież wygrała konkurs. I co z tego. Ile ludzi przyrosło na grupie clasha?? Kilka m-cy temu pisałem, że jest ~1200 osób obserwujących profil. Dziś jest ~1300. Sukces ma miarę primebitu. Innymi słowy dziewczyna ma zapłacone to zrobiła kostium i się pokazała. Ma talent. Co nie zmienia faktu, że gry jak nie było tak nie ma. A promowanie się na na konwentach fantastyki działa tak se...

* Bardzo nie lubię argumentów ad personem, ale czytając niektóre wypowiedzi, zastanawiam się jak osoby, które nie są w stanie czytać ze zrozumieniem inwestują w cokolwiek. Przykładem niech będzie osoba, która pytała czy teraz będą pracować nad rozwiązaniem do leczenia raka po przeczytaniu krótkiego komunikatu od spółki...

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PBGAMES 4,65% 0,18 2025-09-19 15:14:54
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.