Dnia 2021-12-15 o godz. 21:46 ~Franek napisał(a):
> Pisz za siebie. Prace trwaja, okreslili sie dokladnie co do dnia z premiera, Elizabeth zdobywa nagrody na cosplay jako Elena ale jesli chcesz sie wysypac to zachecam, juz kombinuje kase na koszyczki.
Nie rozumiem co w wypowiedzi rozpoczynającej się od "Jestem przekonany..." zasugerowało ci, że piszę w imieniu innych osób*. Nie rozumiem również końcowego fragmentu twojej wiadomości. Niewiele obchodzi mnie w co inwestujesz swoje pieniądze. Moja wypowiedź dotyczyła braku jakichkolwiek informacji o postępie prac na grą. Wyraziłem wątpliwości, że gra wyjdzie w planowanym czasie.
Spółka ma też ciekawe podejście do promocji. "Wyhajpowała" grę wcześnie i pozwoliła, żeby to zainteresowanie wygasło. O tej grze się nie mówi nigdzie. Nawet jak ktoś zapyta o gameplay czy cokolwiek innego to jest - mówiąc delikatnie - zbywany. W mojej opinii jest tylko jeden powód dla którego spółka nie pokazuje postępów - bo ich nie ma. Także ja nie wiem nad czym te "prace trwają", ale domyślam się, że nie nad clashem.
Co do Elizabeth. No zrobiła kostium. No podobnież wygrała konkurs. I co z tego. Ile ludzi przyrosło na grupie clasha?? Kilka m-cy temu pisałem, że jest ~1200 osób obserwujących profil. Dziś jest ~1300. Sukces ma miarę primebitu. Innymi słowy dziewczyna ma zapłacone to zrobiła kostium i się pokazała. Ma talent. Co nie zmienia faktu, że gry jak nie było tak nie ma. A promowanie się na na konwentach fantastyki działa tak se...
* Bardzo nie lubię argumentów ad personem, ale czytając niektóre wypowiedzi, zastanawiam się jak osoby, które nie są w stanie czytać ze zrozumieniem inwestują w cokolwiek. Przykładem niech będzie osoba, która pytała czy teraz będą pracować nad rozwiązaniem do leczenia raka po przeczytaniu krótkiego komunikatu od spółki...