Sam się cieszę jak dziecko. Chcesz to Ci mogę nawet podać mojego Facebooka i się przywitać. A wyszło dosyć fajnie. Kupiłem za 30 tysięcy simfabric na debiucie po 9. 70 i wzrosło max do 21.10. Już wtedy z 30 tys miałem 58 tysięcy. Później kupiłem na debiucie games operators po 40 z groszami i wskoczyło na 48 ale tu się spóźniłem że sprzedażą nie ukrywam. Następnie kupiłem wczoraj carbon i przede wszystkim merkantora po 38 a sprzedałem po 43.60 czego żałuję bo już jest 45.40.. Ale tak o to mam po nie wiem 11 12 dniach 70 tys z 30. Chcesz to zapraszam na fb wyślę Ci screena z emakler mBanku. Jako nowy myślę, że fajnie zacząłem :) ale obecnie sprzedałem wszystko. Mam jeszcze najgorzej zainwestowane 3000zl w komputronik hahah a i był jeszcze klabater ale zysk mały bo kupiłem jak laik po 6.90 a spadł na 5.5 wzrósł na 7.5 to sprzedałem ale tam też drobne i to chyba na razie wszytko. Pozdrawiam i jak coś zapraszam na fb. Nie wiem do cholery o kim gadacie i blagam skończcie bo to mega wkurwiające..