Nie jestem za po czy ko --ale jeszce bardziej nie jestem za wałkarzami z PIS ktorzy pragna stworzyć na panstwowej kasie Oligarchie taka jak zrobił to orban.
te ich wały wychodza wszytkim bokiem Ich program to Walka z niemcami i Francją, Zdominowanie srodków przekazu zeby stworzyc Media PIS , usprawiedliwianie Kacapa bo przeicez Najwieksze panstwo swiata nie moze pozwolic zeby u jego granic były inne sojusze polityczno wojskowe RUSSIA od Ocenu do Oceanu i nikogo wiecej i wtedy bedzie COOL.
Mam nadzieje ze ludziom spadną w końcu klapki z oczu i ten cały paździerz rozlicza w kolejnych wyborach ---zeby była jasnosc PO czy tam KO też jeśli bedą tylko AntyPisem i nie podejmą Wysiiłku dalszej transformacji Polski to powinni byc zmieceni... To co donek mówił skupiajac sie na PISie po 2 latach było żałosne....NIKT tego nie kupi , skoro Pisowcy nie siedza za karatami jak siedział np Nowak za zegarek za 20 K pln.
Mi chodzi o to ze te centrum operacji kosmicznych moze być trampoliną do rozwoju takich spółek naj SCW i calego przemysłu kosmicznego in PL., czy bedzie czas pokazę , ale przynajmniej jest taka inicjatywa i jest ona nakreślana jako jednym z kierunków rozwoju Polski in future.
Jak wspomniałem jakby Strategy & Future miało ambicje polityczne Na nich bym głosował , mają fantastyczne przemyslenia , kompletne raporty a ich Analizay Sprawdzaja sie w Punkt w ciagu ostatnich paru lat.....MErytoryki, logiki i wizjonerstwa strategicznego Brakuje obecnym MIERNOTOM POLITYCZNYM---ktorzy marza tylko o wladzy zeby sie tam zagnieżdzići uwłaszczać na NASZEJ PUBLICZNEJ KASIE.i zatrudniaja agencje PRowskie zeby tylkjo rzerzyć FERMENT niepokój i antagonizmy w Polskich sercach bo tak jest łątwiej zarzadzac emocjami wyborców i polaryzowac tak scene zeby ludzie głosowali ANTY a nie za ----CZYMŚ za wspólna wizją rozwoju Polski..
Mam nadzieje ze to sie skończy ze ludzie zaczna otwoerac oczy bo CZASY SĄ TAKIE , że głupole najnizszą kastą w nowym TWORZĄCYM SIE ŁADZIE SWIATOWYM ( coś mi sie zdaje ze Ruscy z ICH RUSKIM MIREM " bardachem" , sa jednymi z pierwszych co widac juz np po NADDNIESTRZU) .