Dzień dobry! Panie Piotrze dołączam się do podziękowań, za Pana poświęcony czas i dzielenie się wiedzą. Będę tu inwestował póki Pan nad wszystkim czuwa. Myślę ,że te kilka procent wolnych akcji posiada już znikoma liczba inwestorów indywidualnych i dwie instytucje, świadomi sytuacji finansowej, produkcyjnej Exolla. Zbierałem akcje po boomie covidowym w cenie od 2,16 zł do 3,37 zł ze średnią 2,75 zł. Jestem na minusie jak zdecydowana większość , ale akcje kupuję dalej, systematycznie. Nabywając biorę pod uwagę: galopujący wzrost mocy produkcyjnej zakładu (nowa linia produkcyjna zwiększa moce o 30%, budowa nowego zakładu , planowane oddanie do użytku 2027), znaczna liczba, asortyment wytwarzanych produktów, szeroki rynek zbytu( bardzo dobra wiadomość o wzroście sprzedaży produktów do bogatych krajów arabskich (chłonny rynek, wypłacalny, stabilny), nowoczesne zarządzanie przedsiębiorstwem (brak dywidendy bardzo smuci, jest też dowodem troski za finanse i mam nadzieję, że Zarząd wykorzysta te środki, a plon będzie stokrotny i uczciwie rozdysponowany. Patrzę z nadzieją w przyszłość, będzie bolało, albo kupię nowy dom. Pozdrawiam Tomasz