Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,14 zł , zmiana od tamtej pory: -73,21%

Re: czytać!

Zamierzam zgłosić twój wpis do KNF. Napisałem o czym pisałeś bezpośrednio do Pana Cohena na FB. Zadzwonił do mnie z Nowego Yorku, ponieważ woli dzwonić niż pisać. Twój wpis to absurd. Pan Cohen, aktywny biznesmen, ma 2 synów, jeden jest prawnikiem a drugi lekarzem. Żaden nie ma akcji Sp1. To poważna firma z dużymi planami na przyszłość - i odnośnie giełdy i produkcji i nowych rynków. Polecam wszystkim lekturę nowej strony.

Oto treść mojego wpisu:

I am writing from Poland. I have bought some shares of a company listed at the New Connect in Poland, of which you have recently bought 72% of shares. I would like to hear your opinion as someone on the Internet forum started spreading rumor that you have just let them (WDM) use your name and you are not interested in any business in Poland whatsoever. Is that true?
He also informed us that your son had some informal connections with brokers from WDM which should allow him to make up for the recent loss in business while partaking in this investment in Poland.

Twój wips to manipulacja i kłamstwo.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SPAC1 5,63% 0,04 2020-01-21 11:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.