Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,97 zł , zmiana od tamtej pory: -44,63%

Re: Czyste AT bez fundamentów

Makler73 i to co piszesz jest rozsądnym podejściem. jest coś takiego jak mechanika ceny czyli zachowania które się powtarzają może wyda się to wielu dziwolągiem ale są techniki które potrafią przewidywać zachowania. Działa to od dziesięcioleci i będzie działać dalej. Wszyscy wiemy ze trigerem do korekty ..... czytaj spadków... są złe informacje czy to dane czy to trupy z szafy... każda inwestycja przez to jes obarczona ryzykiem, błędem jest szukanie wejść w dołku czy tez wyjść na szczycie... z całego chleba ja chce wykroić swoją ćwiartkę. plan transakcji to wielkość, wejście, SL i TP. Ja do tego potrzebuje drogowskazów które rysują się na wykresie a te znaki pozostawia po sowie smarth money. te znaki to odpowiednie świece z odpowiednim wolumenem i dużym i ultra dużym i malutkim na tzw małym spredzie. Taka analiza daje mi szanse zarobić swoje 3 grosze

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GETIN -1,65% 0,54 2026-04-09 16:47:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.