Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,38 zł , zmiana od tamtej pory: -43,28%

Re: Czy w EU znajdą się pieniądze dla fabryki paneli perowsktowych?

Pewnie, każdy ma prawo do swojej opinii. Ja swoją wcześniej wyraziłem. Według mnie prawdopodobnie nie opłaca się produkcja małoseryjna.

Co do problemów z trwałością, pamiętajmy że Saule na pokładzie ma wielu naukowców z P. Olgą na czele, więc nie można wykluczyć, że rozwiązali ten problem przez ten czas.

Jeśli chodzi o DC24, to rzeczywiście po 30 czerwca 2024 możemy dopiero być w 100% pewni tej inwestycji.

Niestety to co piszemy opiera się na tych danych, które są ogólnie dostępne. Wszystko inne jest w sferze domysłów. Koniec końców dowiemy się wszystkiego w przyszłości, miejmy nadzieje że bliższej.

Niemiej jednak bardzo kibicuję tej firmie, tak jak każdej innej wysokich technologii, która powstała w POLSCE. Mało takich perełek i trzeba je wspierać, bo inaczej pamiętajcie - pieczarki i jabłuszka nam zostaną :D

Dziękuje za miłą (jak na razie) i rzeczową rozmowę w tym wątku.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
SAULETECH 0,00% 1,35 2025-06-03 16:49:43
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.