Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,34 zł , zmiana od tamtej pory: 0,00%

Re: Czy tak samo myslicie?

Dnia 2025-08-31 o godz. 09:44 ~Nadzieja napisał(a):
> Mam nieodparte wrażenie, że kurs obierze teraz tylko jeden kierunek - północ.

Technicznie mniej więcej by tak wychodziło.

Powinien być kierunek w górę. Natomiast wydaje mi się, że mocniejsze wzrosty wygenerować mogą tylko jakieś informacje ESPI. Czymś spółka powinna się pochwalić. Ja tu już kiedyś pisałem, że próbowałem znaleźć cokolwiek na temat inwestycji realizowanych przez IDH. No i nigdzie nic nie znalazłem. Zatem dla mnie to jest niewiadoma... A tu na forum nie wiem, czy jest ktoś, kto wie coś więcej. Jeśli tak, to nie chce się podzielić informacją. No ale co - pozbierałem trochę akcji, co tam będzie to będzie.

No chyba, że czysto spekulacyjnie będzie kurs rósł - to już zupełnie inna sprawa. Może i tak będzie. Nie mam pojęcia :-)
Na razie jest bardzo mała płynność. To też nie za dobrze.
  • Czy tak samo myslicie? Autor: ~Nadzieja
  • Re: Czy tak samo myslicie? Autor: ~Muminek

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
IDH 0,86% 2,34 2025-09-05 15:25:24
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.