Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  2,50 zł , zmiana od tamtej pory: 12,00%

Re: Czy ta spółka funkcjonuje

Ależ kolego Mich, przyjacielu - ja będę zawsze bronił prawa każdego forumowicza do " wyrażania swojego zdania i opinii". Masz pełne prawo do pisania " już gaśnie tu światło kwestią kto i kiedy zgasi je całkiem ". Ba, nie mam nic przeciwko, żebyś napisał, że spółka jest w otchłani ciemności, czarnej dziurze, czy jakieś tam inne barwne określenie, które przyjdzie ci do głowy.
Tylko... napisz, kochany - dlaczego tak uważasz?
Jak ja piszę dobrze o spółce, to dodaję dlaczego uważam, że odniesie sukces. Niektórzy mają mi tu za złe nawet, że ciągle wspominam m. In. kompetencje zarządu. Ale podaję też inne powody dla których jestem optymistą.
Ty zaś - jak piszesz- "myślisz, że jest po temacie i nic się nie wydarzy", bo...? Bo obroty niskie i brak espi?
No właśnie dlatego, że brak NA RAZIE espi, to obroty niskie...
A jakieś zastrzeżenia co do np. pracy zarządu, czy strategii spółki masz, żeby na tej podstawie uznać, że " tu już po temacie" ? A może uważasz, że jak przez 3 miesiące nie ma espi o umowach to przez następne 3 lata też żadnych umów nie będzie?

es

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
POLHOLROZ -5,41% 2,80 2026-06-01 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.