a ja myślę, że Tuora ma jakiś plan, oni nie są głupi, przecież od samego początku mają pełną świadomość, że nie są w stanie mieć większości w akcjonariacie, a mimo to się nie poddają, prowadzą wyniszczającą wojnę, może o Totalu wiedzą wiecej niż my i zakładają że są w stanie coś ugrać
po co jest dzisiejszy artykuł? to jest rodzaj komunikacji, o kogo skierowany? jaki cel ma osiągnąć?
z powodu arogancji Totala za chwile Cormay zostanie wykluczony społecznie, odejdą klienci, dostawcy, firmy współpracujące, pracownicy, drobni akcjonariusze, myślę że to jest cel Tuorów, który skutecznie osiągają
Total nie zrobił nic i nie zamierza nic zrobić dla drobnych akcjonariuszy Orphee, ja ich nie poprę
Tuora, który ma dobre relacje w branży, zapewne ma już nową firmę do której przeciągnie wszystkich dotychczasowych klientów, rozmowy z firmami, które nie chcą współpracować z Cormay to dla mnie był najistotnieszy przekaz artykułu
jak duzi nie manipulują kursem to na Orphee marazm idealny dowód dla prokuratury