Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  5,63 zł , zmiana od tamtej pory: 63,77%

Re: CZY POLSKOŚĆ TO NORMALNOŚĆ W TYM WYDANIU? PKN ORLEN I OBAJTKA?

JEST RYZYKO CAŁKOWITEGO ZEJŚCIA ATT JAKO BANKRUT. JA MAZUR TYLE LAT PISAŁEM NA FORUM ATT, ABY OBORNIKA NIE PRODUKOWAĆ Z GAZU. OD LAT PISAŁEM STARAŁEM SIĘ PRZEKONYWAĆ KILKU PREZESÓW PIS, ŻE OBORNIK MOŻNA PRODUKOWAĆ CHEMICZNIE W INNYCH TECHNOLOGIACH, GDZIE PRAKTYCZNIE JEST DARMOWY SUROWIEC. I ŻE CHINY TAK PRODUKUJĄ GDYŻ, ICH WYWIAD TECHNOLOGICZNY WYCZAIŁ ŻE CENY GAZU ZNACZNIE WZROŚNĄ. A PANOWI PREMIEROWI MORAWIECKIEMU HISTORYKOWI, PREZESOWI KACZYŃSKIEMU DOKTOROWI PRAWA, I PREZESIKI Z PIS Z ATT, TAK JAK BY BEZTROSKO ŻYCIE PŁYNĘŁO. TERAZ BUDZĄ SIĘ Z RĘKOMA W NOCNIKU. PRZYKRO MI, ALE TA SPÓŁKA NASTĘPNA PADNIE PO: ZETO, MERA, DIORA, WZT, UNITRA, CEMI, RADMOR, ELTRA, ŻUK, NYSA, FSO, STAR, ŻUBR, POLFA, JELFA, PZL, ROMET, I TYSIĄCE INNYCH ZAKŁADÓW I PRZEDSIĘBIORSTW I NAWET PGR. NO I TAK PATRZĘ, BO JAK TO MÓWIĄ, JA MÓWIĘ JAK "MÓWIŁ DZIAD DO OBRAZU"? A OBRAZ TYLKO ZAJUMAĆ COŚ CHCIAŁ I NASTĘPNE MILIARDERY Z SP W RP. I JAKIE MUNDRE PREZESY. TAKIE MUNDRE, ŻE TO WYGLĄDA TA NASZA POLSKA GOSPODARKA JAK PO WYBUCHU JĄDROWYM. A DONALD TUSK ZASTANAWIA SIĘ, CO ON BĘDZIE ROBIŁ W TAKIM PARLAMĘCIE II RP? CO MA ATENCJE ZBLIŻONE DO, CHOROBY SZALONYCH KRÓW??? TUSK MÓWI ŻE WOLI CYGARA ZAPALIĆ PRZY DOBRYM DRINKU, ZAMIAST SIEDZIEĆ W, O BOŻE, I CO SIĘ TU DZIWIĆ, TEŻ TAK BYM WOLAŁ, NO ALE O TEKIEJ EMERYURZE TO JA MOGĘ TYLKO POMAŻYĆ. ALE CZY DONALD DOŻYJE EMERYTURY Z UE, W TAKIM PADLAMĘCIE?

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
AGORA -1,28% 9,22 2025-11-07 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.