ja słyszałem na nagraniach z Sowy jak jeden platfus mówił o mnie jako o Polaku ze mam w sobie ''murzyńskość'' i może miał rację ale teraz to ja już mam w sobie bardziej ;;krzyżackość'' nie zamierzam dłużej słuchać bredni a tym bardziej jechać na Walne żeby dowartościowywać prezesa, pojadę jak będzie nowy żeby go poznać i powiedzieć co uważam że powinien robić , chociaż właściwie to trudne do przewidzenia nie jest bo generalnie wiadomo czego się oczekuje od zarządu, wypracowywania zysku , jak ktoś tego nie umie to niech złoży dymisje bo fabryka to nie sekta pacyfistów żeby się wszyscy wzajemnie miłowali i spijali z dzióbków niczym zakochane gołąbki, poreszta wymiana i tak będzie bo PIS ma dwukrotna przewagę więc chodzi tylko o to aby nowy prezes wiedział co ma robić a czego nie robic a najlepiej żeby odkurzył te oferty na zakup które platfusy schowały osiem lat temu do szafy i udaja że ich nie ma, nie wierze w to ze nie ma chętnych na przejecie, to tylko miejscowa sitwa robi wszystko żeby trwac w spokoju bo im tak dobrze