Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: czy leci z nami Miluh...

...wszystko blokowac??...wszystkich skłocac? konkrety poprosze, kogo?? gdzie?? jak??

wklej choć jeden post gdzie namawiam na kupno..

z tego co wiem to dokumenty są na prokuraturze wiec nie wiem o co chodzi z tym blokowaniem odbioru dokumentów i to jeszcze przeze mnie??
kim ja jestem? czlonkiem zarzadu??
, ale jak sie nie ma lepszej wymówki na to, że od 3 miesiecy prezes nie poszedl do oddziału banku i zdobył dostep do kont walutowych i maklerskich( co zajmuje 5 minut) i przeslal historie wyciągów dzieki czemu ksiegowa zrobiła by sprawozdanie a biegły swoją robote i spolka nie wyleciała by z NC.

zapytajcie prezesa, bo na moje pytanie dlaczego tego nie zrobił powiedział mi ze nie ma czasu wiec pomyslcie zanim zaczniecie pisac bzdury.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PREMETINV 0,00% 0,00 1970-01-01 01:00:00
Brak wiadomości dla danej spółki
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.