Drogi Master, Pisząc o skłądzie NWZA nie mam na myśli personaliów, nie mam na myśli ani osób z SII ani rodziny Śp. Prezesa ani "prawdziwka" z 5% udziałem w głosach... Mam na myśli brak na nim prawdziwego INWESTORA!!! Nie nazwiesz chyba inwestorem, który miałby dokapitalizować i postawić na nogi texa- SII??? Zauważ, że syndyk zakończyła w texie działalność operacyjną!!! Wybrana rada nadzorcza jest piękna, ale cóż taki Ted poradzi firmie która fizycznie NIE ISTNIEJE? Nie funkcjonuje, nie prowadzi działalności operacyjnej, bo Pani syndyk działając w sposób przestępczy firmę na własną rękę zlikwidowała!!! Można mieć wspaniałych generałów, ale jak się nie ma armat to wojna przegrana.... co do obecności w RN prezesa Karen mnie lekko zastanawia, bo może być spełnieniem tego o czym pisałam- o przejęciu Texa przez Karen, ale jak faktycznie będzie to się okaże...Był jeszcze jeden fakt, który mnie skłonił do sprzedaży... Zachowanie SII - po tym numerze wg mnie nie odzyska zaufania, przez inwestorów jest postrzegane jak rudy właściciel Biotonu i Petrolinvestu... Dla większości teraz SII kojarzy się z kimś kto tworzy info by wyjść z akcji... Najboleśniejsze jest to, że proponowano mi przystąpienie do SII i długo się zastanawiałam i o mało nie przystąpiłam... nie chcę pisać na ten temat nic już więcej- niech tak zostanie. Co do Ciebie Master- masz mój szacunek i życzę Ci powodzenia, a jeśli uratowanie texa stanie się w jakiś sposób bardziej prawdopodobne to ja w to wchodzę by zarabiac z Wami, bo o to w tej grze chodzi, a nie o jakieś uczucia- musimy to wszyscy zrozumieć.
Do real- nie wiem czy kpisz z tego co napisałam, ale tak powtarzam to po raz któryś od lipca tego roku: PANIĄ SYNDYK POWINNY ZAJĄĆ SIĘ ORGANY ŚCIGANIA- TO ONA ZNISZCZYŁA TĄ FIRMĘ!!! Można ironizować, zę to wina Śp. Prezesa, ale tak po prawdzie to Pani syndyk działała na niekorzyść spółki powodując jej fizyczną likwidację.... Pozdrawiam wszystkich serdecznie.