Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: czy ktoś wie ilu osobowym zespołem specjalistów GIS dysponuje TEX?

Drogi Master, Pisząc o skłądzie NWZA nie mam na myśli personaliów, nie mam na myśli ani osób z SII ani rodziny Śp. Prezesa ani "prawdziwka" z 5% udziałem w głosach... Mam na myśli brak na nim prawdziwego INWESTORA!!! Nie nazwiesz chyba inwestorem, który miałby dokapitalizować i postawić na nogi texa- SII??? Zauważ, że syndyk zakończyła w texie działalność operacyjną!!! Wybrana rada nadzorcza jest piękna, ale cóż taki Ted poradzi firmie która fizycznie NIE ISTNIEJE? Nie funkcjonuje, nie prowadzi działalności operacyjnej, bo Pani syndyk działając w sposób przestępczy firmę na własną rękę zlikwidowała!!! Można mieć wspaniałych generałów, ale jak się nie ma armat to wojna przegrana.... co do obecności w RN prezesa Karen mnie lekko zastanawia, bo może być spełnieniem tego o czym pisałam- o przejęciu Texa przez Karen, ale jak faktycznie będzie to się okaże...Był jeszcze jeden fakt, który mnie skłonił do sprzedaży... Zachowanie SII - po tym numerze wg mnie nie odzyska zaufania, przez inwestorów jest postrzegane jak rudy właściciel Biotonu i Petrolinvestu... Dla większości teraz SII kojarzy się z kimś kto tworzy info by wyjść z akcji... Najboleśniejsze jest to, że proponowano mi przystąpienie do SII i długo się zastanawiałam i o mało nie przystąpiłam... nie chcę pisać na ten temat nic już więcej- niech tak zostanie. Co do Ciebie Master- masz mój szacunek i życzę Ci powodzenia, a jeśli uratowanie texa stanie się w jakiś sposób bardziej prawdopodobne to ja w to wchodzę by zarabiac z Wami, bo o to w tej grze chodzi, a nie o jakieś uczucia- musimy to wszyscy zrozumieć.
Do real- nie wiem czy kpisz z tego co napisałam, ale tak powtarzam to po raz któryś od lipca tego roku: PANIĄ SYNDYK POWINNY ZAJĄĆ SIĘ ORGANY ŚCIGANIA- TO ONA ZNISZCZYŁA TĄ FIRMĘ!!! Można ironizować, zę to wina Śp. Prezesa, ale tak po prawdzie to Pani syndyk działała na niekorzyść spółki powodując jej fizyczną likwidację.... Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
TECHMEX 20,00% 0,06 2011-03-11 15:19:52
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.