Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  29,50 zł , zmiana od tamtej pory: -1,69%

Re: Czy ktos moze mi wytlumaczyć?

Kij ma dwa końce, pozyskujesz szybko kapitał, ale również pokazujesz pozostałym akcjonariuszom że masz ich w d...ie.
teraz pomyśl, dlaczego tu tak mało funduszy, a jeśli już są to z minimalnym zaangażowaniem, co im nie pasuje w tej spółce, skoro core biznes jest cacy. Potem zerknij na MCI jeśli ie znasz spólai to mogę ci przybliżyć jej core biznes i jakie ma fajne średnioroczne stopy zwrotu a jednak ciągle jest notowana dyskontem mniejszym większym ale dyskontem i dlaczego tam tez już prawie nie ma funduszy! Połącz to i owo i może zrozumiesz,ze sam core biznes to jakaś część wyceny, ze spółka powinna być transparentna, szanować swoich akcjonariuszy itd itd bo kapitał na GPW jest bardzo wybredny i to nie drobni wynoszą kursy w górę tylko fundusze....
I pomimo, że ponownie zostałem akcjonariuszem to zdaję sobie sprawę z zagrożeń i że być może Answear dopiero ruszy, jak z akcjonariatu ubędzie hamulcowego!

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ANSWEAR -0,68% 29,00 2025-09-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.