Może i sie mało znam, bo w padliny nie inwestuje przeważnie wychodzę z nich przed agonia tak miałem z igr tak tez miałem tu igr oddałem po 1,07 zanim spadł a tex oddałem rok temu po 8zl, co jest marzeniem wszystkich, którzy teraz papier maja, ale scenariusz przeważnie ten sam ostra zwala potem podbitka pod wywalenie tego, co nazbierane i dalsza konsolidacja kursu na niskim poziomie teraz tylko kwestia, jaki będzie finał spółki czy śmierć kursu będzie trwała długo czy po prostu po 6 miesiącach ściągną akcje z obrotu w przypadku tej spółki i formy upadłości wszyscy, którzy zostaną za 6 miechów z akcjami ( pod warunkiem ze sad nie zmieni formy upadłości ) będą z ręką w nocniku i nie dostaną złamanego grosza za swoje akcje
Teraz tylko pozostało grac pod spekulacje i odbicie trupa od dna mi ta sztuka fartem się udała ostatnio na igr jak moje zlecenie złożone miesiąc wcześniej zawisło na widłach po 0,45 i to tylko dzięki temu ze mnie nie było w domu bo inaczej bym je odwołał z zasady ale takiego farta ma się raz na kilka podejść może ci się uda z texem :P