Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,95 zł , zmiana od tamtej pory: -70,11%

Re: Czy ja dobrze widzę?

Myślę, że każda opcja jest możliwa.
Z ciekawostek... Ostatnio trochę 'korespondowałem' ze SPOKO podpytując też o pewne komentarze dot. nie przelanych środków ( stąd pewnie 1nki w ocenach sfrustrowanych osób) i oto fragment:

' I was meaning that I see the comments of few people that you're scam and they sent money and their family never received the money... and I asked why you didn't reply to them (on their comments) to take care about your PR as Company... to show that money are safe with using your application:)

SPOKO smart money transfers: We cannot provide this information in a public place. Such cases are under special control. Unfortunately, the transfer process involves not only our company, but also banks or a payment system. Please note that all refunds are made in accordance with the terms specified in the user agreement. Also, all transfers are always returned or received by the recipient. We accompany our clients at all stages.'

Produkt mają dopracowany i gdziekolwiek pojawia się problem szybko nad tym pracują... do tego co chwilę pracują nad nowymim promocjami, starają się dotrzeć do kolejnych klientów.
Przyznam, że sposób w jaki komunikowali się ze mną na czacie uspokoił mnie i wszystkie 'znaki' pokazują, że to firma nastawiona na długotrwały rozwój a nie chwilowa spekulacyjna wydmuszka... Profil linkedin i powiązane osoby ( które też rykoszetem znam i powiązane wcześniej z nimi firmy również nie są mi obce) również o tym świadczą. Także... gdyby ktoś zastanawiał się skąd negatywne oceny i czy faktycznie ze SPOKO jest coś nie tak to niech będzie spokojny ;) I np taki revolut... przez miesiące nie mogłem nawet zalogować się do konta bo coś skopali w aplikacji.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
LUDUS 1,11% 0,28 2024-06-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.