Nie wiem dlaczego uważasz, że kolega wyżej jest bardziej wiarygodnym źródłem od opublikowanego raportu okresowego, dlatego poprzestanę na informacjach tam zawartych. A z raportu wynika, że:
"Głównym produktem spółki jest gra Edengrad"
"Aktualnie Spółka prowadzi przygotowania do wznowienia prac nad aktualizacją do Edengradu pod nazwą kodową Your own Wasteland – zarówno w zakresie poszukiwania źródeł finansowania tych prac, jak i przygotowania zespołu roboczego."
Po czym czytamy, że:
"Spółka przygotowuje się do ewentualnego wznowienia prac nad aktualizacją do Edengradu o nazwie Kodowej Your own Wasteland."
I mam odpowiedz czy coś się dzieje w spółce, czy coś jest planowane, a także czy coś się zmienia na naszej bananowej giełdzie, która dostarcza nam tyle radości z obserwacji takich wałków i wałeczków.
No i zostało nam jeszcze drugie kuriozum "Zarząd Spółki oceni popularność gry (The Minglers) i na tej podstawie podejmie decyzję co do dalszych prac nad wprowadzeniem do niej mikropłatności." Postaram się pomóc zarządowi w ocenie popularności, ANALIZĘ CZAS ZACZĄĆ: gra ma średnia ocen 2,7 (25 opinii wskazujących na niegrywalność produktu przez liczne błędy) oraz została pobrana ponad 100 razy (niestety nie wiadomo ile z tej setki to akcjonariusze). Kończąc analizę, może być ciężko nakłonić kogoś do mikropłatności. Drogi zarządzie za analizę pieniędzy nie chcę.