Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  24,20 zł , zmiana od tamtej pory: 59,17%

Re: Czy 10 tys BTS wystarczy?

Może nie aż tak ale dla mnie ta firma nie jest warta złamanego grosza. Sam marketing to za mało żeby klient pozostał.
Zasięg mają beznadziejny. Wiem to bo jeżdżę trochę po Polsce. Ja po prostu nie mogę pojąć co ludzi trzyma w tej sieci.
U konkurencji 20 lat temu był o wiele lepszy zasięg. Obejrzałem sobie dzisiaj z ciekawości mapę nadajników i w promieniu 5 km od mojego domu każdy operator ma 3 nadajniki. Play ma 1 nadajnik ponad 10 km od mojego domu i zasięg ledwo co łapie.
Kiedyś przynajmniej cenowo Play wypadał lepiej, teraz nawet ceną nie potrafi konkurować bo zamiast inwestować w rozwój, woleli zapłacić celebrytom za dobrą reklamę.
Gdyby nie kasa z giełdy, pewnie było by po nich.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLAY -0,36% 38,52 2020-12-18 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.