Ile statystycznie zegarków ma kobieta, a ile torebek? Na torebkach mają dużo wyższą rentowność. Ja już na ulicy widziałem dwie ich torebki, a są w ofercie od 2 tygodni, sama Maffashion sprzedała ich ponad 5 tysięcy. Drobnica, biżuteria itd. Notuje największe wzrosty sprzedaży, zdecydowanie najlepsza dynamika. Monnari robi im tanią reklamę, dzielą się marzą w zamian otrzymują reklamę na fb i na głównej stronie Monnari. Wiesz, ile strona Monnari ma dziennie wyświetleń w sytuacji zamkniętych sklepów stacjonarnych?do marca produkty plantwear kupowały głównie dziewczyny w wieku 20-35 lat, jasno wynika to z raportów, teraz doszły klientki 40plus i 50 plus. Zainteresowanie jest ogromne, odbiór klientek świetny, wystarczy poczytać komentarze na fb. Lada dzień wejdą do Kruka. Do końca roku jeszcze minimum 1-2 partnerów podobnych do Monnari i Kruka. Otworzą galerię, czynsze najmu spadną i z impetem będą mogli otwierać punkty stacjonarne we franczyzie, partnera mają solidnego w tym zakresie. Jedna z najtańszych spółek z branży e-commerce na naszym parkiecie-jeszcze, bo już niedługo się to zmieni. Jeżeli myślicie, że dokupicie poniżej 7,70 to jesteście w błędzie. Dużo taniej już nie będzie. Wszystko, co można zebrać poniżej 8 to ogromna promocja. Zapomniałem o roślinkach, kupują sanseverie za 1,5 EUR w Holandii, dokupują doniczke za 20 zł, sprzedają za 100 PLN, ludzie siedzą w domach, na kwarantanna h i home offIcach to kupują. Już jest ponad 100 zamówień tygodniowo, a nie minął miesiąc. Nie wykorzystują pełnych mocy na frezarkach i czasami chłopaki mają czas to uruchomili giftbay, z którego przychody rosną o 100 proc. z miesiąca na miesiąc, genialne. Kolejny sklep w tym kwartale, to będzie dopiero petarda i mega zaskoczenie, stąd trzymane w tajemnicy. Koszty nowego projektu też będą znikome.