Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  3,28 zł , zmiana od tamtej pory: 4,57%

Re: czemu to tak dziś leci?!

@BG, tu nikt nie kwestionuje Twojej opinii o TDJ. Całkiem przeciwnie, myślę że sporo osób się z nią zgadza. Natomiast wciąż nie wiem jak podbijanie kursu Grenevii miałoby główniakowi służyć, bo w tym momencie TDJ nie wygląda na sprzedawców. To się może oczywiście zmienić, ale prędzej spodziewam się presji na cenę i ponownej próby zdjęcia z GPW.

A w sprawie Bumechu nie mam nic sensownego do powiedzenia, bo nie wiem jak tam wygląda akcjonariat. To co widzę, to to że kurs tam jest bardziej oderwany od twardych danych. Możliwe, że to co mówisz jest prawdą i jest tam jakaś grupa, która próbuje opchnąć posiadane akcje po jak najwyżsej cenie, tylko po to żeby potem spóścić jąna dno. Tak czy siak, nie planuję się tam wybierać.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
GRENEVIA 4,26% 3,43 2025-09-19 17:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.