No i co????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Głupio, łyso, wstyd!!!!Zamiast znowu 3-ech groszy mamy tu nagle 4 grosze. Tak jak mówiłem idzie w kierunku odbicia od dna na 3-ech groszach, więc kosztować 3 grosze nie będzie, bo niby dlaczego ma tak nisko kosztować, gdy popyt się wzmaga, a tanich akcji zaczyna brakować.To nie trwa wiecznie, by promocja za 3 grosze się ciągle utrzymywała.Jest przedpołudniem a kurs juz wzrósł aż o ponad 33%!!!!!Idzie ku dobremu. Ja się cieszę, nie wiem, jak marudy, którym zawsze jest źle i nie pomyśli!! One same nie wiedza czego chcą!!!!!Wystarczy tu w ten link wejść i zobaczyć jak prężna to firma!!!!
Oto link:
www.fachowcy.pl SKORO NAGLE TERAZ JUŻO GODZINIE 11:00 JEST NIESPODZIEWNIE SZYBKO 4 GROSZE, TO SPOKOJNIE TU BĘDZIE I 5 GROSZY, NASTĘPNIE 6, POTEM 7 GROSZY, 8, 9, 10 GROSZY I TAK DALEJ.POKAŻ FACHOWCU, JAK LECISZ W GÓRĘ PO WIEŻOWCU ! ! ! :-) TE TERAZ (16.01.2018R. O JUŻ Z RANA SZYBKO O GODZ. 11:00) TUTAJ 4 GROSZE, TO TAKA NAGRODA DLA CIERPLIWYCH I WYTRWAŁYCH!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!