A mnie śmieszą wypowiedzi takie jak twoja. Masz typowo życzeniowe myślenie, zakładasz w swoim myśleniu jedynie potencjalne wzrosty. Piszę pierdoły bo zakładam spadek?? Gratuluję. Poziom twojej wypowiedzi jest żałosny, nie masz szacunku do rozmówcy, ale to już świadczy o tobie, nie o mnie. Zachowaj swoje rady dla siebie, a o moją wiedzę i majątek się nie martw. Tak jak napisałem, posiadam akcje i życzę każdemu wyłącznie wzrostów. Różnimy się tym natomiast tym, że ja jestem przygotowany na różne scenariusze, a stwierdziłem tylko fakt, że po walnym nastąpił zjazd z okolic 30-32 do poziomu 24 groszy. Rozumiem, że swoją frustrację spadkiem kursu musiałeś wyładować na mnie, ale pokazałeś jedynie jak żenujący poziom kultury reprezentujesz. Dalej nie będę z tobą wchodził w dyskusję, natomiast sam sobie odpowiedz na pytanie jaki procent daje odpowiednio spadek 8/32 i 8/24 - jaka to skala wzrostu. Decyzja należy do ciebie czy pozostaniesz przy swoim życzeniowym myśleniu, czy jednak rozważysz, że kurs może także spadać, a jego dno może być czasem niżej niż mogłoby się wydawać.