Nie uważam tego za zabobon a rozsądne działanie. Zauważyłeś jak ludzie regaguja na informacje, że ktoś ma więcej od nich? A nie daj Boże nie na pracował się przy tym.
Dlatego też nie rozpowiadam na lewo i prawo ile zarabiam, co kupuje i za ile itp. "im mniej wiesz tym lepiej śpisz"
Dlatego a tym forum jak już wypowiadam się na temat jakiejś spółki to nie chwalę/żale się ile zarobiłem/straciłem lub ile zainwestowałem. Fak jest to forum anonimowe i mogę napisać wszystko i zgodnie i nie zgodnie z prawdą ale po co?
Zakładam, że pod drugiej stronie monitora znajdą się ludzie którzy będą chcieli rozważyć każde za i przeciw danej inwestycji i ewentualnie pomoc bądź zniechęcić do wyboru danej spółki.
Ostateczna decyzję jednak każdy niech podejmie sam i niech sam odpowiada za swoje czyny.
A widzę że większość chciałaby mieć wszystko podane na tacy, a przy ewentuoanym niepowodzeniu zwalic winę na jakiegos anonima z forum.
Odbiegłem trochę od tematu a ciekawi mnie Wilku co ewentualnie dalaby Ci informacja o dokładnej ilości zainwestowanych przeze mnie środków?