Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  26,70 zł , zmiana od tamtej pory: -66,44%

Re: Czas na postprodukcję.

Przychód będzie księgowany proporcjonalnie do stopnia zaawansowania usługi, podobnie jest z projektami dla TVP i Polsat, dlatego wyniki będą dobre przez cały rok, a nie tylko w 2 i 4kw. Myślę podobnie jak fanpli w tym temacie, że 2kw raczej jest nie do pobicia w tym roku ale tak jak już pisałem w innym poście spodziewam się w 3 kw podobnych wyników jak w 1kw, a w 4 kw zbliżone wyniki do 2kw, wydaje mi się, że mimo wszystko z Witchera najwięcej zaksięguja właśnie na koniec projektu, stopień zaawansowania usługi jest bardzo umowny. Zresztą już nie dużo brakuje w zysku netto żeby ten rok był rekordowy pod tym względem. Kurs jest jeszcze sporo poniżej docelowej ceny, ale przy takich wynikach sam się obroni, nawet jak parę osób próbuje spekulacyjnie robić jakieś korekty, kolejne raporty to zweryfikują. na kółeczkach można się przejechać bo jak widać dużo nie trzeba żeby kurs podskoczył o kilkanaście %, wystarczy jakiś komunikat espi albo kolejny wywiad i tego się nie przewidzi. Na chwilę obecną wszystko poniżej 35zl jest tanio, jak kolejne kwartały będą zgodne z moimi przewidywaniami to może na koniec roku zobaczymy 45-50zl. Co dalej nie wiem w raportach i komunikatach espi nie wyczyta się co będzie w dalszej perspektywie, można tylko zgadywać, ale bardzo dużo zależy od przyjęcia serialu wiedźmin i zaangażowaniu Pli w kolejnych sezonach.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
PLATIGE 0,00% 7,90 2026-02-27 17:04:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.