Forum Giełda +Dodaj wątek

Re: Czas na korektę

Powiem ci ze moim zdaniem juz dawno powinna byc i sam nie wiem czy sie tym cieszyc ze nie bylo czy smucic. Korekta to wcale nie jest zla sprawa mimo ze wiedlu bezmyslnych spekulantow tak mysli. to czas kiedy slabszy akcjonariat sie wyrkusza a do gry wchodza osoby ktore baly sie na wzrostach kupowac.
Ja juz nie mam zamiaru dokupowac ale nie mam zamiaru sprzedawac bo mimo ze spolka juz tania nie jest to nie znam w tej chwili lepszej spolki. wiec mimo ze mam prawie 100% to nie ruszam.
Choc wczesniej liczylem ze wlasnie 1 zlotych moze byc wlasnie tym punktem kiedy to kurs sie cofnie na troche i dopiero przebije za 2 podejsciem bo duzo osob jak kupowalo po 40-60 groszy to moglo sobie wyznaczyc zlotowke na swoj cel sprzedazy. Sam mam srednia 54 gr.
Moim celem juz od dawna nie jest zlotowka poniewaz nie znam spolki o tak wspanialym ROE i rentownosci i dynamice zyskow z dodatkowym dopalaczem w postaci przejscia na giedle.

Napisalem jak mi sie wydaje a jak bedzie to sam ciekawy jestem.
Pozdr.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FASTFIN -4,20% 1,01 2023-10-03 02:00:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.