Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,12 zł , zmiana od tamtej pory: -36,61%

Re: Czas na górne widly

Re: Czas na górne widly Autor: ~Wyjaśniam [46.112.94.*] 2025-04-25 19:44
Na tym że pisałeś że dziś będzie 0.9x :)))))) i nadciąga podaż. W twojej głowie. Ile wynosi FF już wiesz? :]]]]])]]]

Pisałem, ale jak zwykle udowadniasz, że czytanie ze zrozumieniem jest tobie obce

Re: Ładnie dają na lewo leszczowi Autor: ~Pytam [37.225.37.*] 2025-04-24 17:59
Podaż ewidentna. Upychanie po 1,07 zł - 50% dzisiejszy wolumen
Jutro atak podaży na 0,9XX zł???

Pisałem pytając się, a nie stwierdzając, że tak będzie. Czy widzisz różnicę???
Co do podaży, powtórzę się

W czwartek 50% akcji była sprzedana na czerwieni po 1,07 zł
W piątek ponad 42% akcji sprzedano po 1,06 zł i niżej, a ponad 6% akcji sprzedano po 1,07 zł.

Ale wiem, że tobie wyjaśniam nic to nie "mówi" :-))))))))))))

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
ADIUVO -6,33% 0,71 2025-11-10 16:34:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.