Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  0,82 zł , zmiana od tamtej pory: -66,55%

Re: cyfrowy kiosk ruchu

Tych kart to chyba jeszcze nie ma. Dwa tygodnie temu pisali na swoim profilu FB, że będą informować jak już będą dostępne. W aplikacji też nie ma zmian pod tym kątem, a przynajmniej ja nie widzę. Tu z kartami też nie będzie na razie raczej sukcesu wielkiego, jeżeli to będzie "goła" karta bez jakichś fajnych "ficzerów". Na kantor na razie też jakoś nie liczę. Tanie pożyczanie zrobiłoby robotę za wszystkie te innowacyjne pomysły, ale o tym jakoś cicho sza. Także kiedyś zarobimy, ale pytanie czy dożyjemy do tego momentu....

P.S. O przygotowaniu się nawet na spadki użytkowników to nawet popełniłem posta parę tygodni temu....
P.S. 2 Po aplikacji fajnie się porusza. Rachunki już płacę z mpay via BLIK i jest to dla mnie mega przyjemne - płacę teraz jak rakieta, nie muszę sprawdzać numeru rachunku itp. Niestety brakuje tych widoków na fakturki opłacone i nieopłacone....wspominałem im o tym, oczywiście nie doczekałem się odpowiedzi.
P.S. 3 Ostatnio pisałem o trendzie spadkowym na perle, ale jakoś, coś mnie podpowiada, że zbliża się próba przełamania tego trendu. Potem zostanie jeszcze kilkutygodniowa formacja odwrócenia i droga w górę teoretycznie będzie otwarta.
P.S. 4 Mam przeczucie, że kolejne umowy w gargantuicznych ilościach są przed nami, mogą nas tym zasypać, wygląda że ktoś tam u nich złapał wiatr w żagle i jest na dobrej fali.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
MPAY -2,04% 0,31 2026-02-16 16:48:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.