Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  101,50 zł , zmiana od tamtej pory: -11,33%

Re: Córeczka i mamusia do 200 to czysta promocja

Po pierwsze sprawdź historię wykresu jednej i drugiej , po drugie nigdy nie mów nigdy . Na LPP kiedyś coś tam do tyłu po wyskoku na 400 pisali o wieszakach, dawcach i takie tam mądre spostrzeżenia klikaczy forumowych , identycznie było na NEUCA przy dwóch stówkach - kto ma tak zryty berecik że 2 k kupuje po 200 zł ? - dziesiątki tematów, a ile mądrości wylewali, a gdzie są dzisiaj ? CCC po 4 dychy oddawali na wyścigi , nie tak dawno w listopadzie każdą ilość byś kupił, a fachmany widziały po 10 za sztukę, a dziś ? Te akcje IBSM i FMG ( wiem inne nazwy posiadają od dłuższego czasu - ale to inna bajka) są zaje........ męczące , wk..........ce itd idt . Ale popatrz na stopę zwrotu tak z dwa lata do tyłu , wyniki , wartości księgowe i takie tam inne bajery , oczywiście o rysunkach nie zapomnij. Kup standardowy zestaw cola - popcorn , i jak Ci się poci palec nad enter - sprzedaj polecam klej, coby łapki przykleić i głupot nie narobić . Ja czekam, a mogę długo, wróci skąd spadło

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
FMG -3,23% 90,00 2025-10-22 11:20:35
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.