Czytam i to nie jest takie proste. Owszem symulatory potrafią dać zarobić ogromne pieniądze i są dochodowe przez długie lata w przypadku sukcesu, ale trzeba umieć je produkować oraz bardzo pomaga już istniejąca grupa graczy. Liczy się grywalnosc, dobrze zbalansowana ekonomia, atmosfera, klimat. Gracze wybaczają słabsza momentami grafikę, w skrócie chodzi o to by taki symulator wciągał na długie godziny i miał dobrze zaprojektowany system nagród, awansów tak by stymulował ośrodek nagrody w mózgu gracza. Brzmi poważnie ale dosłownie tak jest. Nie wiem co mogłoby pomóc teraz GIF. Miałem akcje przed premierą JDM i jak się później okazało wyskoczyłem na czas, przed samą premierą po przeczytaniu bodajże dwóch artykułów z kiepska ocena gry. Miałem duże wątpliwości. A teraz, średnich ocen przybywa i to jest bolączka. Gdyby było ich mniej łatwiej byłoby je poprawić w przypadku update. Czy pizza slice może pomóc? Tutaj jest dość wysoka kapitalizacja jak na nadzieję związane z tym że jeden symulator pomoże więc rzeczywiście GIF powinien poprawić JDM a gdy to zrobią uderzyć z promocją-50% żeby poprawić peak. Takie jest moje zdanie, trzymam kciuki za akcjonariuszy, sam byłem jednym z was