Forum Giełda +Dodaj wątek
Opublikowano przy kursie:  1,71 zł , zmiana od tamtej pory: 247,66%

Re: COG chce jednak kupić HCz?

wiesz co stalowy, ja nie pisałem ze Przemek ma kasy na tyle żeby samodzielnie kupic hCz, bo i po co? Przemek ma na tyle kasy żeby odpuscic zabawe w biznes i spokojnie gonic się motorowka po akwenie, który ma za ogrodzeniem firmy, jak śp. starak.
jeśli oferta obco brzmiących firm na zakup upadłej, nie pracującej firmy jest/była powazna i celem zakupu było/jest budowanie w Polsce firmy z branzy stalowej to za mniejsza kase mogli przejąć CH, firma z branzy, jak najbardziej, co więcej, firma paracujaca, wypracowujaca ogromne przychody. bez kreatywnej ksiegowosci firma przynoszaca spory zysk netto.
Po co wiec bawic się w kupowanie likwidowanej firmy w która trzba wlozyc następne mln pln żeby uruchomicprodukcje i stać się championem na miare mittala, skoro za mniejsza kase można zrobić więcej.
upadlosc hCz wg mnie planowana od lat, przejecie (zobaczymy dziś przez kogo) planowane od lat etc.

Treści na Forum Bankier.pl (Forum) publikowane są przez użytkowników portalu i nie są autoryzowane przez Redakcję przed publikacją.

Bonnier Business (Polska) Sp.z o.o. nie ponosi odpowiedzialności za informacje publikowane na Forum, szczególnie fałszywe lub nierzetelne, które mogą wprowadzać w błąd w zakresie decyzji inwestycyjnych w myśl artykułów 12 i 15 Rozporządzenia MAR (market abuse regulation). Złamanie zakazu manipulacji jest zagrożone odpowiedzialnością karną.

Zamieszczanie na Forum propozycji konkretnych decyzji inwestycyjnych w odniesieniu do instrumentu finansowego może stanowić rekomendację w rozumieniu przepisów Rozporządzenia MAR. Sporządzanie i rozpowszechnianie rekomendacji bez zachowania wymogów prawnych podlega odpowiedzialności administracyjnej.

Przypominamy, że Forum stanowi platformę wymiany opinii. Każda informacja wpływająca na decyzje inwestycyjne pozyskana przez Forum, powinna być w interesie inwestora, zweryfikowana w innym źródle.

[x]
COGNOR 0,42% 5,95 2026-06-23 17:01:00
Przejdź do strony za 5 Przejdź do strony »

Czy wiesz, że korzystasz z adblocka?
Reklamy nie są takie złe

To dzięki nim możemy udostępniać
Ci nasze treści.