Tak, co za brednie pan wypisuje. Resort Invest Ag jest firmą niewiarygodną i złodziejską. Zostałam oszukana na bardzo dużą kwotę. Oszukały mnie dwie osoby Emilia Liszczyńską analityk z RIA i Tomasz Beker rzekomy inspektor z Dukascopy. Od sierpnia 2025 nie mogę odzyskać swoich zainwestowanych środkowy finansowych. Dodatkowo żądano ode mnie wysokich wpłat zapewniając mnie, że wszystkie wpłaty będą zwrócone na moje konto bankowe. Dodatkowe wpłaty były przekazywane na osoby fizyczne i dotyczyły zagrożenia kapitału, wykupu licencji mojej, depozytu 1dniowego i 6miesiecznego, opłata za kuriera, opłata tytułem prowizji maklerskiej, podatek od wirtualnego wzbogacenia się, wpłata tyt. poduszki finansowej, wpłata tyt. prania brudnych pieniędzy na podstawie ustawy prezydenta Nawrockiego. Nawet otrzymałam Fałszywe potwierdzenie przelewu, że środki finansowe zostały przekazane na moje konto. Nie odzyskałam swoich środków finansowych. Natomiast środki zainwestowane zostały zablokowane. Co jakiś czas jest telefon z akcentem wschodnim przypominający się z wiadomoscią, żeby odzyskać swoje środki to muszę dokonać dodatkowych opłat. To są pseudo brokerzy wyłudzający pieniądze od ludzi zmanipulowanych tak jak ja. Gdy nie zgadzam się na dodatkowe wpłaty, krzyczą na mnie i ubliżają. Więc niech Pan nie wypisuje takich głupot i nie agituje następne osoby do inwestowania w Resource Invest Ag. Ta firma nie posiada żadnej a osoby podające się za analityków czy brokerów to oszuści.